Fish n´ Chips

Nu har jag precis ätit den mat mammsen kom hem med... Hästarna är i stallet och jag är lite piggare... Fortfarande ont i halsen dock...  

Det går bra nu!

Bortsett från allt skitsnack, så går allting bra nu! (=

Vilket känns jätteskönt! Hästarna mår bra, bilen ska in på verkstad i em, hojkortet känns inte allt för långt bort, jag värderar mina släktingar och riktiga vänner högt som bryr sig om mig. Jag trivs på de olika jobben och hade inte kunnat haft det bättre. Dock är jag lite sugen på att plugga, men ingen aning om till vad...

Signing out!

Up to date!

Massor har hänt på bara några dagar.... Jag har ridit lite, börjat träffa min pappa igen, varit ute två gånger, umgåtts med vänner och så vidare...

Idag vaknade jag med ont i halsen, ringde min jobbarkompis som hoppade in i mitt ställe, gulligt av honom! Jag har mestadelen legat i sängen idag... Igår var jag en sväng i solna, hos hästarna och tog en lång sovmorgon eftersom jag klev upp klockan halv sju för att släppa ut hästarna, sedan hem till sängen några timmar till.

Julafton var tröttsam men väldigt mysig med Kalle, småkusiner, sysslingar, massor med mat, hästar, tomte och paket =).

Just nu sitter jag och reder upp massa skitsnack.. Mindre kul.. Ska det vara så svårt att fråga en istället för att gå runt, fråga massa andra (som inte vet hur det ligger till) och nöja sig med ett halvdant svar som är helt fel?

Well well... Ärligheten varar längst, och verkligheten kommer ifatt en förr eller senare.


Yamaha, Julklappar, Sushi och Massage

Ännu en ny fullspäckaddag.
Imorse kändes det tugnt att gå upp, men jag hade inte så mycket annat val, mot Yamaha. När jag väl studsade in där ett par minuter i tio blev jag plötsligt på bättre humör. Jag kände att jag har saknat de gulliga människorna som jobbar där och dagen gick fort. Snabblunchade med Fredrik och Mammsen på ett fullspäckat Mc Donalds sedan tillbaka igen. Väl efter jobbet åkte jag mot centrum där jag skulle möta upp (världens gulligaste)Elinor för att lämna hennes väska och skor som hon glömde i min bil igår. Jag handlade även Sushi eftersom Monika skulle komma och äta hos oss.
Sedan mötte jag upp Monika som har lika bra/dåligt (välj själv) lokalsinne som jag, vilket gjorde det hela mer spännande. Förbi stallet och sedan hem med mat och två julklappar (Tack!)

Mamma hade ordnat med de sista julklapparna under dagen, vilket kändes väldigt skönt.

Nu sitter jag i soffan efter god mat,  nybakade muffins framför näsan och med en liten "massagestol" bakom ryggen så mig går det absolut ingen nöd på. Nu är det bara att ladda inför julafton imorgon.


Fniss

Den Som Skrattar Sist Fattar Minst.

Vindruvpepparkakor & Älgkorv

Nu har jag precis landat i sängen efter en omvälvande dag. På förmiddagen handlade jag lite pepparkaksdeg, damsög och fixade iordning lite grann. Vid tretiden skullejag plocka upp My, Malin och Sara eftersom vi hade planerat in att baka pepparkakor, dock hoppade Malin av igårkväll då hon fick rycka in och jobba ett 12-timmarspass, natt. En timmainnan vi skulle mötas hoppade även My Av, så jag och Sara bestämde att vi skulle baka ändå. Sagt och gjort. Jagkvistade iväg för att hämta Sara och även köpa smör.

Sen hann vi inte mer änbaka ut degen innan Simon ringde och frågade om han fick komma över, eftersom hans tjej skulle åka in på bio med en kompis. Inga jätteframsteg i pepparkaksbakningen dock. Det blev ett och annat experiment, så som bland annat inbakade vindruvor i pepparkaksdeg, vilket sedan Arehorn fick smaka på, när han kom för att mixtra lite meden låt jag "skrivit" lite senare på kvällen. Senare på kvällen blev vi allt tröttare så jag och mamma skrattade åt det mesta, stackars Christoffer,som fick genomlida det! (=

Mamma och Elinor, min medryttare var hos hästarna, vilket kändes jätteskönt då jag har haft fullt upp med dem nu.
Får se om jag kanske lyckas tömma telefonen och lägga upp lite bilder på våra läckra pepparkakor ;).

Nu är det dags att krama kuddarna några timmar innan jobbdags, N8 N8.

Bushunden och pressentpapper.

Nu har jag varit ute och ridit, när jag kommer innanför dörren möter jag ett kaos! Julklappspapper överallt! Våra julklappar som nästan var färdiga (både sådana vi fått och skulle ge) omringas nu av ett hav av paketpapper.... Varför det tror ni?
Jo, det är så att min hund har fått nys om ett paket innehållande hästgodis, hon har rivit upp paketet, även kartongen med hästgodis och sedan är kaoset ett faktum.

Det här är så typiskt "hemma hos oss"

Snorunge & Solsken

Sitter här vid datorn och snorar en stund medan jag försöker klura ut hur jag ska hinna med dagen. Igår natt fick jag alldeles för lite sömn (och alldeles för mycket gjort, under dagen, trots att jag är förkyld) och självklart tog jag igen det genom att sova lite extra imorse... Nu vill jag hinna ut och rida innan det blir mörkt, resten får jag ta itu med lite senare.

Julklapparna ligger huller om buller på golvet och imorgon kommer några kompisar och bakar lite pepparkakor, så städning och lite inslagning utav paket vore inte helt fel! Kanske vi skulle ta och kika efter en gran åxo?

Imorse när jag kikade ut var det sol! Sol i december, är det inte underbart?! Hoppas det kan hålla i sig. Nu är jag trött på väta, lera, regn, rusk och blåst, känslan kryper dock på mig att det inte är över ännu...

21 December Känns Rätt!

Det känns som en bra dag att börja blogga!?


RSS 2.0