Cyklist under vatten.

Efter jobbet mötte jag upp Linnea och vi simmade strax över en km. När vi avslutat började ett "styrkepass" i andra delen utav bassängen, spännande tyckte vi och gav oss in i leken.

Nu sitter jag halvdöd i soffan efter 1,5 timme i vatten. På hemvägen köpte jag lite sallad, frukt och GODIS. Nyttiga jag!

Imorgon är det jobbilijobb tio till sex, vad som händer sen? Det får vi se ;)

Ett sent avslutat 2009.

För ganska precis ett år sedan, lite mer till och med, skrev jag en sammanfattning utav år 2008, nu tänkte jag göra samma sak fast om det gånga 2009 då såklart!

* I början utav året bytte jag ut min "pansarvagn" till min nuvarande Audi A3, även kallad gulden.
* Jag flyttade hemifrån i maj månad.
* Sommaren 2009 köpte jag Peasant Bique, min andra häst som nu varit på foder hos mig 1,5år.
* Jag var och hälsade på i London, ingen revolution precis, men mys var det allt!
* Jag träffade min nuvarande pojkvän. Kim. <3.
* Jag flyttade och köpte min egna lägenhet i Oktober månad, vuxenpoäng på den! Strax därpå blev jag även:
* Sambo, för första gången någonsin!
* Jag och Tinky gjorde vår första träningstävling på Hammarby Gård.

Och säkert en hel del annat som jag har missat, i vanlig ordning! =)


Fågel Fisk eller mittemellan?

Flyyyg som en fågel? Eller? Jag ska i alla fall hoppa fallskärm, när vädret tillåter. Vilket jag fick i 20årspresent utav Kimmen.

Idag får jag nöja mig med fiskar i poolen. Jag och Linnea ska nämligen Simma.

Hoppilihopp!

Imorse var jag inte det minsta pigg! Jag kravlade mig ur sängen, vilket jag är glad för nu. En jobbdag, hopplektion och ett glas vin senare. Jag hade en lektion med Louise idag, efter jobbet och hon kom till mig lagom tills butiken stängdes igen. Kassaräkning och en donkentur senare var vi i stallet.
Pysslade och såg till att vara i ridhuset till åtta- då det blev ledigt efter ridlektionen som var innan. Det var jag och en till privathäst som stod och stampade utanför medan ridskoleleverna skrittade av och ställde upp på medellinjen.

Jag frågade lite snällt om den andra privatryttaren, som visade sig vara en medryttare, ville hoppa men hon avböjde erbjudandet. Vi fick ställa upp hinder om vi ville, försäkrade hon sig om. Dock är det ganska trångt i ridhuset med hinder, lektion och en till ryttare så vi tog bara fram lite bommar. Efter lite uppvärmning och övningar hakade den andra ryttaren på mig i min övning. Roligt! Hon red en korsning som var ungefär lika hög som Tinky men av en nättare modell.
Hon tackade för sig och vi fortsatte med att ställa upp lite hinder och hoppa, efter en stunds skritt i ridhuset. Vi hoppade högre och högre. Mot slutet var vi trötta och körde på ungefär en meter! Roligt som tusan (:

Snabbröjning i stallet efter ca 1,5 timmes tid i stallet och sedan hem mot mig för ett glas vin och lite tjejsnack. Kim skjutsade hem Louise och nu kom vi strax innanför dörren. Tvn är avstängd för en gångs skull men skjutandet från Kims dator är i full gång som vanligt (; Han har visst fått ett nytt spel (svårt att missa).

För min del blev det lite facebookande innan duschen och slutligen sängen kallar. Blir troligen en sida i boken åxo, så Natti natt.


<3

Efter ett tröttsamt träningspass och en mysstund i solariet möttes jag utav min spelande pojkvän. Kim hade lagat jättegod mat och jag gjorde lite efterrätt. DET var jag allt värd, eller kanske inte? Träning och nyttig heter det va?

Nu sitter vi med varsin dator i knät innan dusch, hundprommis och en sida i boken innan det är läggdags.

Imorn lånar jag Louise för en ridlektion efter jobbet medan Kimmen lägger band på Sigge.

Mitt liv som film.

Tja, mitt liv skulle nog kunna göra sig bra som film, lite romantik, lite intriger, lite action, sport, mysterium och lite däckargargong. Låter det inte som en härlig kombination!?

Vad jag menar på djupet behöver jag inte riktigt gå in på, men visst kan det vara spännande!

Både i fredags natt och nu inatt har jag sovit tokigt/dåligt. Varför vet jag inte men de hemska mardrömmarna avlöser varandra...

Dröm1: Handlade om att jag gick till en ortoped för första gången ever (observera att jag fortfarande inte någonsin har besökt en ortoped). Väl på sträckbänken så konstateras att en kota sitter så tokfel att jag kan omöjligt vara 20 år, enligt ortopeden. Sedan tar han i och tar i, ill slut knakar det lite grann och han tar i lite till. Ont gjorde det!

Dröm2: Nu ska vi ut och resa (jag och Ankan har ju kikat lite löst på charter) och när vi väl är framme på flygplatsen kraschar varje plan som ska landa, ett plan in i ett annat, ett annat klipper tre fönster och det tredje tar en "backspegel" eller liknande på ett annat plan.

Dröm2: Den här drömmen tror jag dock att jag drömde först, och den var nog värst. Jag har jättesmutsiga öron! Det var allt drömmen gick ut på och hemsk var den!

Åter till verkligheten, i lördags kväll drog vi som sagt och Bowlade ett gäng. Vi blev åtta stycken på en bana och första serien vann jag och Tove, Najs! ÄlsklingsKim plockade upp mig inne i stan mitt i natten efteråt.

Igår var det jobb fram till tre och sedan familjemiddag med pappsen, Mona, Kim, farmor, farfar och någon vän.
Det blev Thai inne på söder, jättegott vardet verkligen. Väl hemma igen var jag riktigt slut. Jag började på mitt inlägg igårkväll men Kim kom och kröp ner i sängen så det fick vänta. Jag sov som sagt dålig trots tröttheten och nu är jag lite smått stressad över allting som behöver göras.
Nu blir det jobb!

snurr-i-snurr är precis hur jag känner mig.

Up's n' downs. Sovit 3 timmar, jobbat 5,5 timme, shoppat 1 timme, böter 7 minuter utav felparkering, kraschat den nya vattenkannan, släppt in hästar, friserat häst, kommit hem, ring Angelica, ringt Tove, ringt Angelica, ringt Tove osv...

Det lutar åt att kvällen styrs mot bowling i alla fall. Än så länge är Jasmine, Ankan, Tove, Modde och Diana på, vad jag vet och så jag då.

Nä nu blir det nog en macka eller så. Hitills har jag levt på två vofflor och tre godisar idag.

Signar från 04:38

Illamående och huvudvärk, är det min tur med magsjuka nu? Både Malin och Linnea har åkt på den och självklart var jag med Malin på kryssning i helgen som var samt tränade med Linnea i förrgår, som för övrigt insjuknade igår. (Fast räkna tillbaka ytterligare ett dygn eftersom klockan är efter tolv).

Har varit hos hästarna, jobbat och ätit med mammsen, somnat på hennes soffa och vaknat för att, trodde jag, hämta upp Kim. Halvvägs in till stan får jag höra att han ska supa vidare så jag vänder vid statoil skogskyrkogården. Tankning blev det i alla fall, vilket vad välbehövligt!

Och här sitter jag nu, med inte det minsta John Blund i ögonen (: Jag har ju trots allt sovit två timmar på mammas soffa? Imorgon och på söndag är det "Yamaha Center-Dagarna" vilket betyder lite extra bra erbjudanden 10% på alla reservdelar, all utrustning och tillbehör. Så dyk in och hälsa på mig vet jag! (På lördag kommer det att säljas våfflor åxo förmånligt *visk visk*) Vad som händer efter jobbet är ännu lite oplanerat. Kanske blir det stallet? 

Nu blir det snart boken av Alex Schulman. Nighty night sleep tight!

Frussna tår och varm soppa.

Precis hemkommen ifrån hästarna och blir väl mött av pojkvän och hund i hallen- Mysigt!
Blev en lång ridtur på ca 1,5timme och pyssel i stallet. Jobbigt att trotsa min träningsvärk från igår....

Sitter hästluktande i soffan nu och väntar på att min soppa ska börja koka. Bara Myskvällen kvar!


Lunchstopp!

Idag är det träningsvärk som gäller!

Blir ett snabbinlägg nu på lunchen efter hundprommis, pannkakor och betalda räkningar+ stallhyra= Skönt! Känns inte så välbehövligt med en ridtur idag trots allt, det kommer att kännas i kroppen. Stackars mig!


Up 2 date.

Puh! Precis hemkommen efter ett träningspass med Linnea. Nautilus is it! Visst satsar vi på beach 2010, som alla andra? Vass vad är det?
Skämt och sido, jobbigt var det men skönt nu i efterhand.

Imorgon är det jobb 08-18:15, jippiiee! Sen blir det en sen och lång ridtur tillsammans med Lena. Mys!

I köket står Kim och Fredrik, de slåss om att steka pannkakor. Snart middag!


En halvdag blev till en heldag (:

Från min planerade halvdag till en heldag i stallet, nej ingenting gick som det brukar... Ridvägar var blockerade utav snö och snö utav ridvägar, ingen bra kombination.

Jag var i stallet vid ettiden städade skåpet, krattade stallplanen, fixade foder m,m. Vid tre kom Ankan (2) som mitt ridsällskap. Vi hämtade in hästarna och det blev en kort spännande tur, minst sagt. Vi fyllde vatten och hämtade mer. På hemvägen åkte vi förbi mammsen och sedan bar det av hemåt. Där Kim och Fjedjik satt och neardade vid Tv och dator. Efter lite mat glass och Tvtittande ligger jag nu i divandelen och NJUTER av Angelicas massage! (:

Snart pedeln, Cougar Town, nattrunda med hunden och sedan en sida i boken "Skynda att Älska" utav Alex Schulman. N8 N8

Stalldag idag!

Det var visst ett tag sedan jag skrev här *skäms på mig* men nu skriver jag av mig lite igen!
Får man skylla ifrån sig? Ja, det får man. Jag har helt enkelt haft på tok för mycket att göra hela tiden. Det är ingenting som troligen kommer at ändras på heller.

Igår och idag var mina lediga dagar den här veckan, vilket innebär att jag har tokslappat! Passat hundarna och mekat lite bil. Idag blir det en stalldag. Funderar på att ta en tur men båda pållarna, om energin finns dvs.

Vad som har hänt annars? Det vet dom som känner mig. (=



RSS 2.0