Sjukt dålig...

... Som i förkyld, som på att uppdatera bloggen.. huuum.....

Men nu ligger jag nerbäddad i soffan efter att ha jobbat 3,5timmer och sedan sovit resten utav dagen, nu ska jag strax pallra mig iväg för att hämta mammsen i västerhaninge och för att ge Hästarna lite kärlek.

Sedan sist har det ju som vanligt hänt en hel del, Toves födelsedag, inte minst!
Lite biljard, lite kärlek, lite kompisar, lite mekande med bilen, hästtrailern och det skulle behövas med crossen.

Lite hund, lite häst, lite jobb på yamaha & på Måsöskolan, lite barnkalas, lite utgång, lite öl och väldigt litedator samt tv.

pictrs får ni kika på genom facebook.

Rosa glasögon, träningsvärk och works

Igår blev det crossåka (= vilket medförde träningsvärk idag =(. Hann inte med så mycket mer än att köra aktivt en timme, dra förbi stallet en vända och tugga lite nudlar, igår.

Försöker hinna med lite lägenhetstittande åxå mellan varven, någon som vet en schysst etta någonstans från gullmars till haninge med låg hyra som ska säljas? Hör av er! Lägenheten jag har nu är toppenfin men något trång (16kvm+12kvm balkong!) och det är en bit att sitta och åka, lägger hellre de bensinpengarna och tiden på ett lägenhetslån.

Idag har varit en lång dag på jobbet, det är tur att man har de gulliga jobbarkompisarna där som kan pigga upp!

JOBJOBJOB

Titeln säger det mesta??? working ten to six 2Day.

Mamma droppar!

"titta! Jag har hyvlat mig i tummen!" jag tittar, lite frånvarande... Hon(surt) "Det är Peder som brukar hyvla sig i tummen, inte jag!"


Hey en Hest.

Hemkommen efter en femtimmarstur till häst, mamma öppnar kylskåpet och utbrister "det finns gryta som vi kan värma bara snabbt i micron!" jag svarar frånvarande eftersom jag sitter vid datorn, hmm... Det blir väl bra.... då säger hon "åh, man blir så glad när man öppnar kylen och det finns mat som bara går att värma!"
Hahahaha, det skrattade jag länge åt, men mamma förstod då inte alls varför....
Spännande för både hest och matte.


Nu blir det alltså KÄK. Imorrn workworkwork.

Studsmattesol.

Nu ligger jag i morgonsolen på studsmattan och försöker slipa lite på brännan ;)

Månskensritt, ettårskalas och jobbilijobb.

Igårkväll var Lollo, Micke och Towe hos mig dock tog det ett tag innan vi kom så långt, bland annat så var tre kineser inblandade, lite felkörning i hagaparken och mycket skratt. Vi orkade definitivt inte åka in till stan i alla fall, dessutom skulle Lollo på bröllop och jag skulle jobba idag. Appropå bröllopet så glömde hon självklart klänningen hon skulle ha på sig hos mig så imorse kom hon in och hämtade den, medan jag i princip fortfarande sov.

Idag har det först varit jobb sedan kalas i Väsby där mosterposter, kusinvitaminer med flera släktingar var, mysigt! Här blev det åxo grillning, tårta och fika i solen!
Efter det var klockan en hel del.... Men inte hindrar det oss? Nej jag och mamma begav oss ut i skymningen på en krokig stig ner till ridhuset där vi var ca 35min. Det gick verkligen jättebra! Vi tog en liten yttepyttegalopp men tränade mest i trav, jag hade inte allt för höga förväntningar och ställde precis lagom med krav. Dessutom var båda hon och jag väldigt avslappnade då det bara var vi i ridhuset.

Nu sitter jag hos mamma med fettiga fingrar eftersom jag smörjt träns. Ska hoppa in i duschen och sedan bädda ner mig i soffan för att se en utav filmerna vi hyrde förra helgen! (vi hyrde tre men jag har bara hunnit se en....)

Natti natt!


Klart man kör cab när solen skiner.

En snabbisbloggning nu då.... Ehumm, har varit riktigt kul på jobbet idag, dock aningen varmt MEN det rådde vi allt bot på med hjälp av Sorbéglass med smak utav hallon tillsammans med Vaniljglass. Lunchen blev på Vegabaren tillsammans med Moddis, dit åkte vi självklart nercabbat. Sedan mot Länna industri för att få med os lite glass tillbaka till jobbet.
Kommer bli tomt där när så många slutar :(

Nu rullar min fina hästtrailer upp för backen med Gunnar, mammsen och hennes vän. Appropå den är det inte mycket kvar nu som behöver fixas på den, och bilen är påbörjad rostlagning, nice!

 
Fin, inte sant?

Åh, appropå det kanske man kan nämna våra aningens speciella grannar? Eller nej jag gör nog bäst i att låta bli ;)
Dock är sommargrannarna ute, mysigt, kanske blir en fika eller promenad eller liknande innan jag beger mig bortåt, men nu är det chill en stund hos mammi <3.


Well glider väl in mot stan lite senare, keep in touch!

 

Två up-2-dates inom loppet av 12 timmar, otrooligt.

Uppe med tuppen!

Nu är det i princip bara att hoppa i skossingarna och gääsa iväg till joBBet.

Up 2 date.

Hellu, nu var det dags att uppdatera lite tydligen, fick jag höra idag...

Svårt att hålla denna uppdaterad när jag inte har internet hemma i lägenheten men jag gör så gott jag kan när jag får möjlighet. Annars har det inte hänt mer än vanligt, helgen bev lite omplanerad dock.
I fredags drog vi ut, jag Lollo, Linnea, Berra, Ricky & Ola(Jansson och Marcus. Ingen glömd? Jo Gabs var med en stund men drog hem senare...
Hmmm...

I Lördags jobbade jag på as usual och efter jobbet unnade jag mig lite slappande och sedan bar det av mot Barkaby för lite shopping på Ikea. Hitade även ett par fina skor och ett par ljusa jeans, Niiice!
På kvällen blev det bio istället för utåt mot Muskö. Filmen började 21:20 och biljetterna skulle hämtas senast 1 timma innan, vi bokade in att ses vid åtta-tiden på hötorget. 10 över åtta messar vi (jag och Ricky) till som (Lollis och Gabs) att vi väntar på tunnelbanan mot rådhuset, därifrån hade vi tänkt gå. På vägen från rådhuset hittar vi dock en kanot, och jag skickar ett sms i stil med att vi tar en kanot över vattnet istället eftersom vi inte lyckas hitta bron (till det hör att sist jag och Lollo skulle gå denna väg, hamnade vi på kungsholmen mest troligt på grund utav bristande lokalsinne hos båda parter).
Både lollo och Gabs gick under vissa tvivel på storyn och undrade om vi åtminstonde skulle hinna i tid till filmen, vilket vi naturligtvis gjorde!
Då halva Harry Potter-filmen rullat snarkade jag och Ricky i takt, jojjomennsan, vi somnade bägge två!



På söndagen var vi ute hos mammsen och mös, det blev hästar, grillning, umgås med barnen (&mammsen) och senare hyrde vi även tre filmer, varav jag hitills bara sett en.

Måndagmorgon (jag är ledig!) hoppar vi upp och åker för att lämna in mammas cab på lack. Sedan tillbaka för att fixa lite och på kvällen kommer twinsen (min gudson+tvilingsyster) med föräldrar och mamma på middag med ricky och mig räknat är vi alltså 7st (!) som åt middag i min jättepyttiputtelilla lägenhet i solna. Vi trängdes på balkongen ;)
Jag fick en svart tavla med tillhörande vit penna för att skriva upp saker jag behöver komma ihåg, välbehövligt.



När vi diskat, vinkat av gäster, varit ute med hunden och städat undan lite lätt så kommer Lollo och Moddis på besök, till hojs, Mys! Vi tog ett par öl (utom Moddis såklart som körde) och sedan blev det nanna kudden.

Tisdagmorgon vaknar jag av att Ricky försovit sig (han gör lumpen) haha, det blev till att skutta i skorna och hoppa in i en taxi, medan jag, sjukt skönt, sov! Denna kväll händer inte allt för mycket jag och Lollo hjälpte morfar lite i "trädgårdslandet" och sen begav vi oss mot Solnis.
 För JA vi åt bulle med bestick, och
JA vi hittade skumma ekollon och JA vad gör vi inte? Det är snarare frågan...
Lillördagen spenderades (efter jobbet) i Rolis med Lollo, Towe, Modde, Therese(?), Linnea (?) jag och namn.... Och så var det en till kille jag inte minns namnet på, kan det ha varit Alex? Ta det inte personligt, jag är sjukt dålig på namn!

Dagen till ära! Jobbish till 18:15, sedan bytte jag bil med Monica eftersom hon har en stor Chrysler Voyager och jag skulle köpa två fina väggvitrinskåp med glasdörr i svart/brun färg. Detta tog sin lilla tid och efter tillbakabytt bil och fika var klockan plötsligt tio, race ner mot Muskö för att hämta mamma som för övrigt haft en kanondag med båt, god mat, goda vänner, vin, prat och mycket därtill. Här sitter jag nu, förbereder mig för att stänga ögonen så god natt på er!

RSS 2.0