Saknad??!!

Blir en snabblogg nu mellan mina jobb, då jag känt mig en aning saknad här. (=

Har varit sjukt trött de senaste dagarna, varförhar jag ingen aning om...? Igår jobbade jag till ett som vanligt blev sedan upphämtad av steffie och vi åkte för att rida en sväng med Marika och Celina. Efter stallet somnade jag dock, tanken var, någon timma men detta spårade självklart ur. Då en granne kom över och fikade vid åtta-tiden öppnade jag ena ögat för att strax därpå sluta det igen. Två timmar senare, dvs då jag sovit fem(!) timmar vaknar jag utav telefonen.... Går upp borstar tänderna, klär av mig och lägger mig igen, tror ni inte att jag somnar bums? Vaknar inteför än klockan har ringt antalet gånger imorse kring halvsju-tiden!

I förrgår likaså, somnade ca två timmar med kläderna på direkt efter jobbet. Stapplar mig upp, tar hästarna hem och sover igen... Vad är det med mig? Jag som alltid brukar vara fylld av energi??

Det är inte bara det att jag sover, jag är kokhet åxo, inte svettig, utan bara varm. Mjukisar t-shirt och duntäcke... Jättemys!

Nu äre jobb igen och sedan ska jag kika om vi har fått något svar från mäklaren!
Det hinns troligen med hästar, städning, tvätt och en fika innan jag somnar idag. Dock lovar jag ingenting, vi vet hur det slutade igår...?
Signarut!

Cross, "nytt" jobb & skridskor imorgon!

I lördags låg jag sjuk halve/hela dagen. Helt sänkt! :( Tog det lugnt, fixade lite i stallet men annars blev det inte mycket mer av denna dag.
Blev någon/ett par rosa drinkar i kombination med "Kang-Jang", "enchinagard", c-vitamin, strepsils och vitlkskapslar. Det vill säga en bra huslig blandning för att fortare bli frisk!

I söndags klev jag upp strax innan sju och släppte ut hästarna, sedan bar det iväg mot pålamalm där premiärturen på cross drog av stapeln. Snorhalt och inga dubb "stapplade" jag mig fram. Jag sög, rent ut sagt! Ramlade dock inte vilket kändes som en bedrift (kanske inte i mitt tempo dock :(, men men alla är vi barn i början?) Har någon bild sen jag kan lägga upp. Eventuellt en filmsnutt.... Pinsamt värre! Stannade kvar hos pappsen, "limmade" lite, åt Thai-mat och badade med mera...

Idag var det första dagen på den nya avdelningen, och i första-klassen, vilket gick bra! Efteråt skickade jag iväg Steffie på Bique en sväng medan jag fixade i stallet. Sedan hämta mammis samt skjutsa en jobbarkompis (som jag för övrigt ingått en pakt med angående skridskoåkningen.... Ehum....) Handling och en sväng förbi Carro för at låna grillor samt en söt röd hjälm, tack Carro+ Syster Sandra! <3

Ett långt samtal med Marikis kändes välbehövligt åxo nu framåt kvällen, gulliga hon!
Nu saknar jag Malin lite åxo, henne har jag inte pratat med på ett par dagar, nu när jag tänker efter.... Jag får väl ta och ringa henne imorgon om inte hon hinner först!
Några sidor i Svensk Maffia efter en sjukt dålig snabbloggning!
Nighty night!

RSS 2.0