Outstanding.

Dagen har känts ltie halvt deppig, eftersom så många kommer att sluta på mitt jobb *ledsen gubbe* men nu är det fredagkväll, tjoheeeiii!

Dessutom är jag ltie fundersam: jobbar man för mycket om man drömmer om siffror och procent? Tydligen ahr jag pratat om det i sömnen, enligt Louise som jag fick nöjet att dela soffa med inatt.

Well snart ska jag iväg och träffa henne igen, flera timmar sedan vi sågs ;), behöver nog dock en dusch innan har jag en stark känsla av.....

Lollo räddade mitt inlägg!!!

Oj, jag hade visst en blogg!?

Det hade jag glömt bort, mitt i all flyttyra, jobbish, hästar, vänner med mera.... Den senaste tiden har sprungit förbi känner jag, hela sommaren har bara blåst bort!
Nu är det redan Augusti i övermorgon, vem kom på den dumma ideén? Min lediga tid spenderas i alla fall verkligen som min lediga tid.

En endaste ledig vecka har jag haft i sommar och mest troligt blir det inga fler.... MEN den veckan var jag både här och där. Från Norrland till skåne däremellan ute till sjöss.

Har i övrigt har/är det en bra vecka, i tisdags drog jag ut en vända för en öl, med LolliS men det blev flera öl med flera personer. Igår hade jag i tankarna att ta det lugnt med tanke på att det har varit så mycket den senaste tiden att jag inte har hunnit tvätta på tre veckor(!). Dock övertalade Gabs mig att komma över på en lugn filmkväll, vilket jag senare i sista stund avbokade eftersom det blev stressigt efter storhandling och med lån utav bil.

Väl hemma i solna efter att ha parkerat den röda mercan på gatan och bokat tvättid inser jag i hissen upp att jag har glömt mitt tvättmedel hos mamma, packar upp och börjar istället riva ur sängen på sängkläder och hela(lilla)lägenheten är i som mest kaos när mamma ringer och säger att hon och barnen är på väg för en fika.

Idag har jag rejsat till solna med släp för att hämta hem crossen, tagit en provtur med LolliS (som för övrigt blivit biten och även hon vill ha en cross nu!). Nu siter vi allihopa och myser i soffan hos mammsen, med nachos. Alla trötta!

Imorgon blir det utgång och på lördag far vi iväg till muskö för några öl, eventuell klättring, båttur och ev (om vi vågar prova) vattenskidor. Niicee!

Signar ut slut!

RSS 2.0