Mysdag igår, hängig-dag idag.

Blev en heldag inne i stan igår som startade på hötorget och med en kaffe ovanför H&M vid hörnet av drottninggatan/Sergel. Vi fortsatte och genade/senade genom lite butiker, förbi sturegallerian och utecompaniet. Nästa stopp blev Fridays med en god drink. Hurricane på Fridays är lätt att recomendera, både enl mig och Tove.
Det bar av vidare lagom tills fridays började bli fullt. Vi siktade in oss på Soft och satte oss för att äta. Blev en heldag/kväll i Mysigt sällskap.
Vi rörde oss mot tuben och åkte åt olika håll, de kom samtidigt! På minuten!
Kimmen plockade upp mig i farsta efter sin träning <3
Imorse var jag hängig/febrig men knatade iväg till jobbet, halvvägs in på dagen åkte jag hem och har spenderat resten utav em i soffan =(. Hoppas innerligt att jag är piggare imorgon för jobb och valborgsfirande!

Hej hopp!

Igår blev det en tur till stallet och en ridtur på Bique, circus två timmar var vi ute och övade bland annat på galoppen. Det kändes riktigt bra när vi kom tillbaka, helt slut båda två. Red med barbackagjorde, vilket känns i kroppen idag. När vi kom tillbaka lånade jag ut Tinky till "Lilljessicas" kompis Jessica. Fixade i stallet och Älsk kom dit för att pussa lite på mig.
När jag var färdig i stallet tog vi en promenad med Nira, mys.
Hemma i lägenheten igen fick jag mig en överraskning, duschen lyser rött(?!) i alla fall då jag duschar, och blått när kimmen duschar. Blir det någonstans mittemellan, ja då lyser den grönt. Hihi. Typisk killpryl? Jag måste erkänna att det var en riktigt rolig idé. Det ser riktigt "high-tech" ut ;D

I köket stod en ny sodastream också, vår gamla fungerade inte så bra.

Det blev middag och lite kortmys i soffan innan jag fick riktigt ont i huvudet, kravlade mig bort till sängen och led en stund innan jag somnade till slut. Kim kom med alvedon och såg allmänt olycklig ut han också, stackarn. Ikväll däremot, blir det mys! (: <3

I eftermiddag blir det en tripp till stan med Tovvis och eventuellt möta upp Ankan för ett hej, hon kommer ju trots allt hem idag :D Funderar faktiskt ärligt talat på att ställa bilen och åka kommunalt in.... Det tar ju bara en halvtimma, men ändå är man så måttligt lat ibland (A).

Pussohej!

Ett dussin rosor.

Igår avslutades kvällen tillsammans med Lena, Richard och Älskis. Vi var och såg shutter Island. Den var lätt sevärd men slutet gjorde oss aningen besvikna. Spännande film och trevligt sällskap, tack för igår!

Idag blev jag aningen överraskad när ett bud med ett dussin rosor kom till mig levererat till reservdelsdisken. Finaste Kim! Nu är han och tränar knattar och jag ska troligen ut och åka lite hoj en kortis. Blivit dåligt med tränande nu på sistonde, men imorgon är ridning inplanerat och onsdag blir det träning, med eller utan Linnea. (:

Pussochgodnatt!

Fest, myskväll, stalltitt med mera.

I Fredags blev det Emmie och Thess 21-årsfest, det kändes lyckat och vi hade kul! Mycket tjejer var det, synd om pojkarna? ;D
Blev hemkörd relativt tidigt och steg upp för att jobba igår, efter jobbet blev det lite pizza och lek i lekparken med Selma, Kim + familj. På hemvägen hyrde vi film och hade bara en jättemysig kväll.
Upp imorse och jobb igen, provkörningshelg vilket innebar att vi hade en hel del att göra både igår och idag. Efter jobbet åkte jag till mamma, där jag mötte upp resten av gänget som skulle hänga med och kika på stall. Det var mamma, jag och Lena + två hemliga personer. Stallet var verkligen jättefint och har havsutsikt+ "badplats" där vi kommer kunna bada med hästarna i sommar.
Stallet är jättefräscht med spolspilta, tvättstuga, jättefina hagar, bra ridvägar med mera. Vi flyttar hästarna lagom till sommarbetet börjar, skönt!
Nu har jag precis landat innanför dörren och har en uppmärksamhetskrävande pojkvän som bara väntar på att hitta på någonting, tjohooo! Kanske blir det bio med Lena och Richard?
Nä, nu ska jag hoppa ut från datorn och ge honom lite tid.
Pussokram

Äntligen Fredag.

Jobbjobbjobbbjobb och lite till jobb, sedan blir det hästar, hästar, hästar och lite till hästar. Känns det underbart? JA! Och däremellan pojkvän.

Ikväll däremot kopplar jag av jobbet prick 18,00. Lite mellanlandning i stallet med en kort tur. Hem och duscha för ikväll blir det FEEEEST. Emelie och Thess fyller år, GRATTIS!!!!

Ses i Västerhaninge ikväll?!

Glada shoppingtjejor.

Som överskriften lyder, har vi helt enkelt haft extra öppet på jobbet BARA för tjejer. Blev en riktigt bra kväll men jag är helt slut. Tänk er själva 80-90 tjejer shoppa loss på ett och samma ställe.
Kom hem för en kvart sen och mötte ett välstädat hem och lagad mat, tänk vilken fin pojkvän jag har! <3
Nu blir det popcorn och mys innan sista svängen med Nisse. Jobb imorgon igen, mindre än tolv timmar kvar... Nighty.

12-timmars-omlott-pass.

Sitter i soffan med laptop'en i knät, efter ett tolv timmars jobbpass. Nu blir det tolv timmars vila och sedan ett pass på tolv igen...
Jag har förberett inför tjejkvällen, flyttat om lite, packat upp med mera. Allting med rocklassiker i öronen. Tiden går fort när man har att göra.

Sitter och kikar runt lite på olika annonser, främst i hästvärlden. Det finns så mycket saker och fina djur ute på annons. Jag kan inte riktigt förstå hur man kan sälja sin bästa kompis hur som hälst. Självklart kan jag förstå att man kanske måste det en vacker dag, men många djur får åka omkring mellan olika ägare mycket mer än nödvändigt.
Det är kanske skillnad på en kanin som lever i max två år och en häst som kan bli uppemot trettio, man kan aldrig vara HELT säker hur framtiden ser ut de närmaste tjugo åren, lättare är att planera två år framåt. Jag kommer göra allt i min makt för att kämpa på med båda mina hästar. Ibland räcker inte tiden alltid, men jag har underbara människor som gärna hjälper till. Både idag och imorn är det mamma som fixat i stallet. Tror tom att hon har bokat in att rida med Lena imorgon. Båda medryttarna, Charlotte och Lena är kanonduktiga tjejer vilket är skönt att veta.

På fredag lutar det i alla fall åt att jag hinner rida en tur, innan det bär av till Emelie och thess 21årsfest. Kanske min dejt för kvällen även vill ta en ridtur med mig innan? Ankaaaan??!!

Cougar Town

Nu är det paus i Cougar Town. Har jobbat halvdag idag och sedan plockat lite här hemma, tvättat, riditen långtur med Celina med mera.
Blev en rolig och fartfylld runda med mycket galopp, känns skönt att hästarna är i såpass bra kondis nu. Hem mat och myskväll framför desperate housewifes och nu börjar nästa program igen. Målar naglarna i pausen och efteråt har jag lovat att promenera med Kim och Nira. Pussokram

Kort snabb enkel rolig? Fakta om mig.

Soffmys efter en snurrig dag. Imorse var jag på jobbet 07:30 och på lunchen blev det spännande presentköp kombinerat med Sushi och butikschef. Efter jobbet kom mamsen och plockade upp mig, vi hämtade gymbag och hon släppte mig på gymmet, blev en snabbis förbi Fampa och Lillan med urrensade klädet åxo. Jag hade fortfarande ingen bil, så efter träningen med Linnea och Louise (Nej inte Louisesomjaglämnadesakertillidag) plockade Älsk upp mig. Vi åkte för att hämta bilen som hade fullt fungerande handbroms och var nybesiktad, Skönt!
Jag har så fina nära och kära omkring mig som bryr sig om mig och ställer upp när det behövs. Tack!

Handlade lite mat och klev sedan in igenom dörren, närmare halv elva. Imorgon blir det troligen jobb mellan 08-13/14, det är lite flex då jag egentligen är ledig enl. schema. Blir en hel del jobb den här veckan har jag en känsla utav. Ska nog passa på och rida imorgon om jag kommer iväg i vettig tid ifrån jobbet.

Här kommer en lite rolig lista. (Mest eftersom jag fick försöka tänka tillbaka på vilka bilar jag haft/familjen har haft de senaste åren ;)
För 10 år sedan:

1.) Hur gammal var du? 10
2.) Var gick du i skola? Ribbybergskolan i Västerhaninge
3 ) Var jobbade du? i mormors trädgårdsland? Rensade lite ogräs men åt mestadels smultron.
4 ) Var levde/bodde du? På landet i Haninge/mot Dalarö
5.) Var brukade du hålla hus? Hos Celina, hemma och i stallet.
6.) Bar du glasögon? Jag fick ett par men de var för starka och behövde inte användas, synfelet växte bort.
7.) Vem var din bästa vän? Celina och Carro!
8.) Hur många tatueringar hade du? De man fick i Hubbabubbapaketen?
9.) Hur många piercingar hade du? En i varje öra.
10) Vilken bil körde du? GoCart och Radiobilarna.
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Självklart.
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Inte utav någon pojkvän. Möjligen för ett hästköp som inte blev av.

För 5 år sedan:

1.) Hur gammal var du? 15
2.) Var gick du i skola? Ribbyskolan/Kulturama.
3.) Var arbetade du? Sålde Jordgubbar på somarlovet och jobbade extra på stockholms elteam ett fåtal ggr.
4.) Vart bodde du? På landet i Haninge/mot Dalarö och i stallet
5.) Var brukade du hänga? I stallet, hemma med kompisar och i Älvsjö.
6.) Använde du glasögon? Nej.
7.) Vem var din bästa vän? Celina & Malin
9.) Hur många tatueringar hade du?
10.) Hur många piercingar hade du? Ett gäng i öronen och en snabbpiercing i läppen som snabbt åkte ut.
11.) Vad för bil körde du? En rosa scooter och en trimmad Mt-5, räknas det?
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej.
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? Lite upptagen och lite singel.

För 2 år sedan:

1.) Hur gammal var du? 18
2.) Var gick du i skola? Kulturama sista terminen
3.) Var jobbade du? Yamaha, Måsöskolan, Elteam och som assistent till en tjej med häst.
4.) Var bodde du? Kvar hos mamma på landet och i stallet.
5.) Var brukade du hänga? Hemma i stallet eller med någon kompis.
6.) Använde du glasögon? Nej.
7.) Vem var din bästa vän? (Celina) och Malin
8.) Hur många tatueringar?
9.) Hur många piercings hade du? Öronen 7 hål
10.) Vilken bil körde du? Nissan Micra -91 & Kia Sportage -95
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej.
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Upptagen halva året, singel andra halvan.

Idag:

1.) Hur gammal är du? 20
2.) Var går du i skola? Sökt uni till hösten men vet inte riktigt vad jag vill...
3.) Var arbetar du? Yamaha.
4.) Var bor du? Vendelsö
5.) Använder du glasögon? Nej.
6.) Var brukar du hänga? I stallet, på gymmet, (i stan) och på jobbet.
7.) Talar du med dina gamla vänner? Ja men inte med alla (: 
8.) Hur många piercings har du? 5 hål i öronen, räknas det?
9.) Hur många tatueringar? Inga= lite unikt?
10.) Vad har du för bil? Audi A3 -97
11.) Har ditt hjärta krossats? Nej.
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? Lycklig Sambo.

Soffpotatisar.

Så, klänningen tillbakalämnad, middag avklarat, bilen inlämnad på verkstad och nu har vi tagit oss hem åxo. Kånkade fram och tillbaka på både öl och Lollos grejer, Kim överskattade sin förmåga att dricka öl och Louise svarade helt enkelt inte när jag var på väg att lämna hennes saker. Dubbelt jobb, hihi. Sen behövs ju en hel del annat såsom tandborste, kläder, smink m,m. Med andra ord satt vi fullastade i mammas lilla bil med två hundar, mamma, Kim och påsar.

Längtar efter Cabsäsongen nu så att jag kan bytlåna bil lite granna.

Nä, nu blir det lite facebookande för min del och datorspelande för Kim. Hej och hopp!

Sunday bloody sunday.

Igår blev en full dag med över två timmars ridning och närmare fem timmars stalltid. Jag och mamma drog ner till ridhuset och jag tränade först Bique i galoppen och hade sedan lite lektion för mamma. Bique var jätteduktig och jobbade verkligen i galoppen. Riktigt roligt var det! Jag märkte att hon tyckte att det var jobbigt och vi slutade medan det fortfarande gick bra.

Hemvägen red vi genom skogen och när vi var tillbaka i stallet hade Ankan messat att hon var på Dalarö för att waxa båten. Jag och mamma gjorde oss klara i stallet och drog ut till dalarö för lunchfika med Toast, Ankan+Ankans pappa.
Åkte sedan förbi foderboden och H Centrum där jag bland annat bytte ut en klänning som spruckit i sömmen och hittade lite fina basplagg som fick följa med hem. Bla ett vitt linne, en svart tubtopp, svart spetslinne och en vit blus.

På kvällen blev det middag med Fjedjik (och Kim) sedan rörde vi oss i Taxi tillsammans med Putte, mot Anna och Daniel, utanför porten mötte vi Lukas, Micha och Micke. Vi var nästan först för ovanlighetens skull =)
Det blev en lyckad och rolig kväll, hoppas att Anna känner det samma!
Vi blev hämtade någongång sent av Ankan och somnade kvar hos Kimmens föräldrar.

Imorse var jag överenergisk och skuttade runt i sängen, tillslut vaknade åxo Kim. Har planerat in att lämna bilen i Hökis och svänga förbi Farsta, eftersom även den nya svarta klänningen har spruckit i sömmen. Suck. 


Fredaaaaaag!

Sitter i soffan efter en jättegod middag och en tumulterande dag.

På jobbet kom Lillan förbi och lånade bilen det var jätteroligt att se henne, hon gjorde mig så glad trots den korta stunden vi hann prata. Efter jobbet blev det en snabbvända till Centrum och sedan maxi.

Lite Fnurr på tråden är åxo inräknat däremellan ;)

Hem och in i duschen, mysmiddag och sedan drog Kim till Nype och förbi Volvon för att plocka med sig Lollos skor... Så kan jag lämna dom imorrn när vi ändå ska till Anna och Daniel. (GRATTIS ANNA I EFTERSKOTT!!!)

Nu blir det lite plock här hemma innan sleepytajm. Upp tidigt imorgon för att rida och släppa ut hästarna i hagen. Natti natt!

Tröttilitrötter.

Igår hade vi riktigt roligt!
Idag har jag varit aningen trött och allting har mestadels gått helt fel....

Igår blev det i alla fall en liten hojtur efter jobbet och sedan mötte jag upp tjejorna. Vi gjorde middag och tog en drink lagom till kycklingen började bli klar i ugnen kom Kimmen hem med Sigge i släptåg (: Vi åt, fixade oss iordning och blev sedan inkörda till stan av Kim <3 (som faktiskt hämtade oss sedan, mitt i natten åxo <3)

Imorse skjutsade Kim mig till jobbet, vilket innebar att jag fick lite extratid på jobbet innan butiken öppnade och DET var värlbehövligt! På lunchen var jag på väg hem till Tesslan som vanligt, men väl utanför dörren insåg jag att jag inte hade några nycklar! Sen fortsatte dagen bara i samma spår. Jag bokade upp Kim för en hemmamysfilmkväll, som sedan sprack det åxo.
Fotas skulle det tydligen... NU är jag i alla fall hemma i vår säng- Skönt! Lugna favoriter i öronen, en busig Nira och en energisk boyfriend och jag som bara vill sova...

Natti natt. Ny dag imorgon. Fredag närmare bestämt!

Sidklicken ökar!

Jättekul att se, sidklicken ökar! Samtidigt får jag lite mer press på mig och jag ska skriva snyggt, vilket man inte alltid hinner med när man försöker vara lite effektiv.

Nu är jag i alla fall vaken igen, ligger i sängen närmare bestämt. Snart ska jag skutta i mina kläder och sen bär det av mot jobbet. Insåg igår hur mycket man verkligen får gjort när det inte är några kunder kvar i butiken... Jag skulle behöva jobba över oftare för att hålla den standard jag vill.

Efter jobbet funderar jag lite på ridhuset... Imorgon är Ankan nr 2's skiva inplanerad, riktigt kul ska det bli! ;D Lilltjejen tar ju studenten nu till sommaren! Tjubidobidoo.

Ö.T

Sitter i sängen ganska nyligt hemkommen från jobbet. 4 timmars ÖT och 12timmars jobb totalt idag, det är duktigt av oss Yamaha'a're tycker jag allt!

Var magsjuk i helgen men igårkväll var jag mycket piggare. Kvistade iväg och åt med mamma och Kimmen vilket var supergott!

Idag har jag ju som sagt jobbat och jobbat... Tagit en sväng med hunden på min lunch men annars ingenting spännande. Höll mig till keso och tonfisk till lunch=Nyttigt! Middag blev dock på jobbet med de andra=Donken=Mindre nyttigt... Hmmm...

En sida i boken, väckarklocka och sedan blir det GOD NATT!

Kräksjuk-Nej tack!

Sitter på våran lurviga rosa matta i badrummet med Lap-Top'en i knät. Varför? Jo för att ha nära till toaletten när det åker runt i magen... Började för en timma sedan och nu kräks jag med jämna mellanrum. Det blir till att hänga här inne ett tag. Stort plus för värmegolv,bärbar dator och rosa luddig matta!

Imorgon blir det inget jobb av heller som planerat, utan det blir till att vara magsjuk, TJOHEJ!? (Eller inte...)

Hoppas ni andra har en frisk och rolig fredagskväll!
Pussokram, eller kanske inte.. (Smittorisk).

Hoppsan!

Igår blev det en ridtur med Lena, på ca fyrtio minuter med barbackapad. Den fastnade dock i boxdörren när vi kom in i stallet igen och gick sönder.

Idag har jag varit ledig! Började dagen/förmiddagen i stallet med hovslagare, pyssel och barbackatur runt Tyresta By. Imorgon har nog både jag och Lena ont i rumpen!

Efter stallet tog vi en kopp thé hos mig, jag bytte om och vi åkte till tyresö där Lena fick byta om. Tillbaka, förbi Haninge denna gång och mot Lillhästen i Stav där jag hittade två intressanta sadlar. En "Henri De Rivel" (stavning?) och en till "Griffin"/"Throwgood". Båda var bättre begagnade och i fint skick. La ett bud och skall försöka packetera in hästarna i trailern för att prova dem. Riktigt najs! Så snart blir det kanske två bruna sadlar till samlingen.
Vi köpte en ny barbackagjord, VirconS och ett blåglittrigt ridspö som får bli Lenas. Därefter satsade vi mot Monica, där jag tidigare stod med Tinky och där jag mötte min andra själsfrände, Peasant Bique. Monica var inte hemma så jag och Lena tog ett snabbvarv på gården och pratade lite med en tjej som nu hade tre islandshästar där, toktrevlig var hon!

Plattan i mattan för att möta upp mammsen i Handen C, men hon hade närmare en timme kvar så vi stannade till på Tungelstaboden där vi hittade ett jättefint svart/vitt träns, bananhästgodis, eukalyptos"sten" som hästen kan slicka i sig, ett hundhalsband med fina stenar, en hundreflex och en kapson(En grimma för tömkörning bla.)

I Handen blev det mycket fniss när vi kikade på ny mobiltelefon eftersom mamma söker en stöttålig telefon. Hennes gamla har ju fungerat så bra? Den innehåller lite halm, har lite trasiga knappar och är ihoptejpad m,m, ändå fungerar den! Lena nämner lite fint att ja den är ju faktiskt tappad i toaletten åxo OCH URSKÖLJD under rinnande kran.... Japp, vi konstaterade att det nog inte finns någon likvärdig telefon och att hennes får nog duga ett tag till... Däremot kvistade jag iväg med den nya Sony Ericsson Xperia. Najs!

Känner mig lite ledsen över att min rosa fina telefon inte fungerar med 3, eftersom den är så fin och eftersom jag fick den av finaste pojkvännen i julklapp. <3
Jag kan ju skaffa ett till simkort och använda båda?

Mina nyttiga dagar blev två, eller två och en halv. Nu på kvällen har det allt blivit lite fusk... Det är ju fredag?


Peppar peppar!

Beach 2010 säger jag bara! Här sitter jag med ett gäng tomater och ett glas med vatten med passionsfrukt i. Vatten i sig är ingen höjdare, inte vatten med passionsfrukt heller men vad gör man inte?

Till lunch blev det sallad, efter jobbet träning. På hemvägen handlade jag lite nyttigheter som ska hjälpa mig på traven, så som; Fisk, keso, tomater, god soppa, bananer, lime och passionsfrukt. Gott och nyttigt!

Jag har hitills idag inte ätit en enda godis, eller druckit en droppe läskeblask! ;D Tummen upp för mig. Imorgon fortsätter kampen. Hade bara planerat att rida imorgon. På fredag är jag ledig så då blir det både ridning och träning. Helst vill jag hinna/orka med att rida båda hästarna.

Vågen visade ett kg(!) mindre för kim, på mig var det -200gram imorse. Nu på kvällen ställde jag mig på vågen med blött hår och kläder... Den visade ett kg +... Hmm, om det inte hade varit en tävling hade jag sagt: Det är bara siffror!
Nighty night!

Competitiontajm!

Igårkväll tog jag och Kim en ganska lång promenad med Nira, under promenaden hade jag överskottsenergi, trampade på rätt ordentligt, skuttade indianhopp sprang fram och tillbaka medan Kim bad mig sluta.

Efter en stund kom jag fram till att jag vill gå ner några kg i vikt. Kim och jag gjorde en deal. Den som gått ner 5 kg snabbast och sedan behållt den vikten i en vecka, blir bjuden på middag utav den andra. (Resturang då). Tävlingsmänniska som jag är så kom jag hem, vände i dörren och drog ut för att springa en 4-5km. Med Iphonen i öronen och utan huvudvärk så gick det riktigt bra. Jag har redan gått ner 200gram ;).

Nu ska jag ta en knäckemacka innan jobbet och efter jobbet blir det träning med Linnea.

Är det någon som vill delta i vår tävling? Om du går ner 5kg innan mig (gäller fram till och med sommaren) så bjuder jag dig på en glass i solen!

Ni andra får gärna heja på, här på bloggen, facebook, via sms, ja you name it!

Huvudvärk :(

Idag har det visst varit huvudvärk som står på tapeten, kanske är det sockerbrist? Träningen uteblev i vilket fall, men det får bli en långprommis med hunden senare ikväll. Snart får det nog bli lite mat, så mitt huvud vill släppa lite på värken.

Sneglat runt lite på blocket och höll på att slänga mig in i bilen för att impulsköpa en Golf 3 -97. Men Kim och mamma har talat mig till rätta, så jag avvaktar lite. Jag kommer dock behöva en bil snart, en till. Men kanske om en månad eller två. Än så länge kan ju Ådin räcka. Snart så blir det hoj, tjobidoobidoo!


Morgonpigg!

Någon som vet varför jag är vaken så tidigt att jag hinner slänga upp ett inlägg innan jobbet? Nej juste, det är inte ofta DET händer. Jo, det är nämligen så att igår skulle ju snubben komma och kika på kameran och jag skulle till stallet där jag aldrig har mottagning med min nya mobil. Jag rotade fram min gamla mobil (ni vet den som saknar knappar) och satte den på laddning i bilen. Den hann inte få så mycket batteri på min korta bit till stallet så självklart lämnade jag tändningen på med nyckeln i.
Jag träffade Katrin och vi red ju, sen på tillbakavägen insåg jag att tändningen hade stått igång hela ridturen och allt fix i stallet. Audin startade ändå ;)

Jag fick min kamera såld och sedan övertalade jag kim och äta sushi istället för pizza *jippiie*

NU till varför jag är vaken redan, jo jag har ju fortfarande min gamla mobil som har varit avstängd sedan julafton och den klockan gick visst lite fel. Ingenting som jag la märkte till igår med andra ord, men två timmar före, vilket betöd att den skulle ringa klockan åtta (första gången, jag snoozar alltid en timme) men den ringde vid sex imorse. Jag ställde om klockan så att den skulle ringa klockan tio, och vid tio fick jag panik eftersom jag börjar jobbet halv tio. Upp och hoppa in i duschen, ut ur duschen och sedan kom jag ihåg... Det fick bli ett samtal till fröken ur 90510.

Hoppas ni får en likabra dag idag som jag tror att jag får. (:

Pizza & kameratitt.

Kom precis in från en jättemysig tur med Katrin. Vi red kring Tyresta by, skritt, trav och galopp. Fint väder trots att det började gå mot kväll. När vi kom tillbaka till stallet mötte vi Jessica som även hon skulle ut på en tur. Hon red ut och vi tog in hästarna. Mötte mamma en kortis och sedan var jag tvungen att bege mig hemåt eftersom det är en kille som ska komma och kika på min Pentax. Känns lite vemodigt, det är ju trots allt en utav mina kärlekar men om man inte har haft nytta utav den de senaste halvåret så känns det mest som att den samlar damm. Det får vi en avancerad pocketkamera istället och sno Kims kamera om jag känner för´t (har dock inte frågat hur kan känner för det ;D).

Kim är i dörren på väg mot pizzerian, onyttigt gott. Själv tänkte jag hoppa in i duschen, fila och måla lite naglar. Den här gången ska jag försöka komma ihåg att måla ALLA naglar. (För er som inte vet, glömde jag att måla mitt högra lillfinger sist, hmmm... Fråga inte).


Jobbilijobb igen.

Tillbaka på jobbet imorse, lite halvtrött efter gårkvällen som tillbringades med Kim, Lollo och Skjortan. Vi åt lite middag, tog ett par glas vin och någon drink. Det blev mycket kallprat, lite youtube, massa godis, en hundprommis, tjejsnack med mera. Tack för igår med andra ord!

Idag har jag jobbar tills ganska precis för tio minuter sedan. Rejsade hem och möttes utav ett städat hem, en matlagande pojkvän och en glad hund, kan det bli bättre? Själv hoppade jag ner i soffan framför nya "jätte-skärmen" för att uppdatera bloggen. Strax innan jag slutade fick jag ett mess ifrån Linnea "gymma imorn kl sju?" och så är det bestämt. Nu i eftermiddag/kväll ska jag dra mig ut mot hästarna kanske ta en ridtur och ännu senare ikväll kommer eventuellt en kille och kikar på min kamera som troligt är till salu.

Optimistiska jag hoppade ner till bilen imorse med lagom slitna sneakers och skinnjacka- mötte snö= nu sitter jag här med blöta fötter och ska äta lite med Kim som står och rycker i skärmen nu.

Vårsolen skiner på vår balkong!

Nu är solen här och hälsar på, välbehövligt efter en lååång vinter! På morgonen har jag tagit en ridtur på vilken vi både övervann skräcken för "grindar" och tränade lite galoppfattningar. Ja, jag red Bique så det var välbehövligt. När vi är där i galoppen går det fort, sedan saktar vi av. Det är hur kul som helst men jag saknar riktigt bra underlag. I ridhuset är det något hårt och ute i skogen är mycket fruset fortfarande. Snön ligger kvar.

När jag kom hem hade Kim redigerat klart sina bilder och vi gjorde ett ryck att tokstäda, skönt! Nu är det rent och fint igen, precis så som jag trivs bäst när det är. Det rullar en tvättmaskin och lite senare blir det nog en chill kväll med vänner och god efterlängtad middag. Hitills lever jag och Nisse på cheesebaals, vilket inte heller är helt fel ;D
 Efter morgontur imorse. Mammi väger hö.

Släktkalas och myskväll.

Idag är det städning som har överlaget gällt. Bytte även stolek på en tröja som Stephanie skulle få i present. Eftersom hon nu har fått paketet kan jag berätta vad det innehöll. En vit blus, svart brett "midjeskärp" och en svart scarf.
Jag och Kim var bjudna på tårta och fika hos henne och Stefan i hökarängen. Myspys! Träffade gudsonen med tvillingsyster och några andra släktingar vilket känns som att det var ett tag sedan sist. Tack och bock!

Hemåt, hämta hund, handla och sedan blev det tacos. Nu sitter vi båda två i soffan framför Harry Potter och är proppmätta. Imorgon bitti blir det utsläpp i stallet och en fortsättning på allt städande. Hälsa stora staden, alla ni som ska in och Parta hela natten!

Nu tar jag igen lite...

... Och skriver för de dagar jag missat!

Igår var som vanligt enfullspäckad dag, jobbade till sex och lunchade på gårdagens nyinköpta sallad.
 Min och Teysirs lunch (:

Sedan bar detav hemåt, mötte upp en spelande Kim, åt lite och rörde mig in mot söder. Där mötte jag upp Diana, som blev min dejt för kvällen när Kim föredrog spelandet... Vi drog till De Baser Medis där Andreé med vänner var. En hel del pratandes och ett gäng drinkar senare så siktade vi in oss på Donken. Väl därifrån luktade jag dipsås (hmm..?) Kimmen kom för att hämta och väl hemma däckade jag på sängen- Välbehövligt!

Väcktes utav mammi kring tolvtiden och vid ett var vi i Farsta Centrum för att köpa en present. Det blev en sushi med mosterposter åxo!
 Myslunch idag!

På hemvägen blev det et "impulsköp" av en Ipod touch, vilket känns riktigt nice med tanke på att jag tränar mer nu och då vill man gärna ha musik i lurarna. Hem-vända-iväg. Den här gången till stallet, det var kanonväder idag! Vilket resulterade i en mysig ridtur i westernsadeln på min ena bejbis:

 Dagsny bild på mina <3.

Det känns så skönt nu när hästarna kan gå utan täcke i solskenet, de behöver den B-vitamin dem kan få. Efter ridturen tog vi en promenad på cirka tjugo minuter, där vi mötte Celina som skulle ut och rida en sväng på Surprice, innan solen gick ner. Vi gjorde sällskap en bit och sedan ställde jag in Bique i boxen, för natten. Nu är jag sådär lagom trött, det blir nog bara till att läsa igenom Ankans arbete (om hon mailar över det?) för att sedan ta en sida i boken. Det går trögt med läsningen just nu... Kimmen jobbar inatt så jag har lite kvalitetstid för mig själv här hemma i röran. Blir nog till att röja undan lite så vi kan komma åt golvet imorgon när vi ska damsuga (:

Natti natt!


RSS 2.0