Första ridturen i nya stallet.

Flytten igår tog tid, men bra blev det! Det är så himla fint i det nya stallet!
Tog en liten "promenad" med mamma och Tinky. Jag red Bique med barbackagjorden och bettlöst träns. Hon skötte sig riktigt bra trots att allting nytt runtomkring, de nya valackerna och en hingst som går i hagen mitt emot. Tinky var mer stissig än Bique, och det hör till ovanlighetens skull. Det känns riktigt bra med andra ord!

Nu har jag precis dragit iväg en börjes-beställning på en massa nödvändigheter*hihi*.
När jag kom hem ifrån stallet hade älsk lagat lunch till mig imorgon. Han gjorde en likaddan tidigare som jag åt till middag, finaste <3.

Imorgon blir det jobb och sedan ridning tillsammans med Sabina, tänkte rida Tinky, det var ett tag sedan!

Nu blir det upphängande utav rena stallgrejor och sedan mys/nattdags med Kimmen.
Pussohej


Filosofi och dagsavslut.

Girls don't like boys,girls like cars and money
boys will laugh at girls when they're not funny.
Good Charlotte som spelar nu i högtalarna. Tvivlar lite på att texten är helt seriöst skriven eftersom den drar alla cheyer över ett streck. Visst jag gillar bilar ;) Men pengar, vad är det? Det finns dom som inte gör annat än tillverkar sedlar hela dagarna, för att citera mammi.
Ikväll har vi i alla fall varit och käkat i Årsta och sedan skjutsade Kim in mig till söder för att möta upp Malin, det blev en öl (eller tre) på Medusa och sedan reste vi åt olika håll hemåt. Kändes skönt att komma ut lite. Det har varit en mysig fredagskväll och nu blir det sängen innan jobb imorgon.
Efter jobbet får vi se vad som händer, andra Malin skulle ha tjejkväll och det pratades om grillning med en annan vän. Eftersom vi flyttar hästarna på söndag känns det som första prio. Mamma, Lena och Charlotte gick hem med Tinky och rockarden (hästvagn) ikväll och imorrn skall de besikta hästtrailern, skönt!
Ska bli riktigt skönt att komma till ett nytt stall där atmosfären är helt annorlunda. Det är hav runtomkring och jättefina hagar! Mysig skog där MAN FÅR rida och en ridvolt skall byggas inom kort. Nyrenoverat stall med fina boxar och en jättegullig tjej som driver stallet.
Hej och god natt!

Förhållanden.

Visst är det konstigt egentligen`?

Hörde på radion imorse då de diskuterade hur man blir av med otrohet. En kille hade förslaget att helt enkelt hålla sig till att var singel så att ingen behöver bli sårad. En annan tjej gav mig en tankeställare. Hon förklarade att hennes pojkvän tidigare hade varit otrogen, men hon hade sagt till redan i ett tidigt skede att han skulle berätta om han tyckte någon annan tjej var snyg/tilldragande. De kunde ju ha trekant? Eller om hon själv inte tyckte den tjejen var attraherande så kunde han ju träffa henne bara han berättade för henne INNAN. Lite snedvriden uppfattning anser jag. Beror det på att jag inte dras till tjejer?
Har man ett förhållande där killen dras till någon annan, är det då ett sunt förhållande? Hon kommer ju aldrig kunna känna att han ratar alla andra tjejer i världen för henne, att JUST HON är den rätta.
Kan man möjligen må bra utav det? Inte jag i alla fall.
Viserligen är jag inte speciellt svartsjuk av mig, men om Kim skulle känna för någon annan så vill jag självklart veta om det och andra sidan skulle jag nog inte ha samma känslor förhonom då. Vilket troligen leder till ett uppbrott, vilket han kanske inte vill? En ond cirkel med andra ord...

Så varar ärlighet längst? (Obs! Detta har ingenting med vårat förhållande att göra, jag bara drog en intressant paralell)

Dessutom tycker jag att det är konstigt efter separationer/uppbrott utav långa förhållanden. Man kanske har gemensamma vänner, man har levt tillsammans och är en "liten familj" men, helt plötsligt är man inte varandras familjer och kommer aldrig mer att vara det. Man tappar alla "den andra partens" närstående(oftast, inte alltid).

För vänskap, håller det? Jag tvivlar, i alla fall om någon utav parterna har känslor kvar. Kanske med tiden? Tiden läker alla sår, inte sant?

Nog med filosoferandet, nu ska jag slänga mig in i duschen så att jag luktar gott när älskis kommer hem, som det känns nu känns ju trots allt JÄTTEBRA!
Och det är nuet som räknas, inte sant?


Hej hopp gummisnopp!

Murday monday är helt över, tjuhoo!

För nu är det tisdag. Igår hade jag planerat att ta en ridtur och fixa i stallet men kim hade andra planer. Han har kikat på en bil och ville åka och köpa. Jag som inte hade sett bilen ville ju såklart veta vad han köper och min medryttare smsade på dagen och frågade om hon och Richard kunde ta ut hästarna på en promenad (Bique vilar för tillfället) Självklart! Svarade jag, och lånade ut bilen eftersom Kim skulle hämta mig efter jobbet.

Vi begav oss mot Täby och hade en blå BMW M3 med oss hem, roligt!

Åkte förbi Daniel, Kims föräldrar och Fredrik innan vi rullade in på parkeringen i Vendelsö. Kim vände på en gång eftersom han hade en kompis som ville köpa Volvon på direkten. Jag skjutsade hem min låntagare till bilen och betalade räkningar. Det blev med andra ord en sen kväll igår och en tidig morgon idag. Jag har redan hunnit släppa ut hästarna på bete och fått en "lektion" i hur man lägger i backen på den nya bilen. Den måste ju provköras utav mig åxo, eller hur?

Enough för mig, ikväll lutar det åt att skjutsa Marcus, som har köpt lägenhet, fram och tillbaka till sopstationen i jordbro med en fullastad bil. Annars/om jag hinner både och/ blir det träning, Linnea skulle köra lite tidigare idag, vilket är synd.... Funderar på om man kanske ska vara morgonpigg och träna imorgonbitti annars? Humm...

Så vi ses och hörs!

Full lördag.

Som överskriften säger, ja, Kim om inte annat ;D.

Dagen igår gick fort, tiden bara flög iväg på jobbet, jag hade att göra hela dagen och mycket kunder vilket är roligt. Efter jobbet hämtade jag upp Kim och Fredrik för att lämna tillbaka hyrfilmer. Vi passade på att åka lite cab i det fina vädret. Hem, någon mystimme med Kim innan vi åt och åkte över till mammahundvakt. Hon passade Nira under kvällen medan vi var och firade Steffi.

Vid mariatorget mötte vi upp Modde, Tove & Robin, senare kom Dennis åxo. Jag dras fortfarande med min hosta och hade jobb att skutta upp till idag så det blev en lugn kväll för min del. Hoppas att Steffie kände att hennes 25årsfest var fulländad.

Nu blir det lite mat innan jag troligen beger mig mot stallet för lite trailerträning ute i regnet. TUR att det inte regnar mer än det gör.

Pussohej!

Full Fredag.

Efter en heldag, som verkligen var en full heldag på jobbet, landade jag hemma i soffan för att inse att "här kan jag ju inte sitta hela fredagskvällen".

Iväg mot mamma där Mike var hos "sommargrannarna" och fällde träd. På vägen pratade jag med en del vänner och kom fram till att jag kan inte göra allt ikväll. Jag ville hem till mamma, så blev det. Tog en repa på hojen och hälsade lite på grannarna där ute, sedan blev det fika med nybakad kladdkaka.

På hemvägen svängde jag förbi rudan där Kristoffer och "gänget" var. När jag väl kommit fram hörde Kim äntligen av sig, han var på väg hem med Nira men hade inga nycklar så jag rörde mig hemåt på en gång. Kim var redan hemma och väntade utanför. Jag fick en halvtimmes tid med min sambo innan han försvann igen mot Nype.

Sitter och funderar på om jag orkar åka och möta upp Marcus på race, men tror att jag skippar det. Känner att dagen redan har varit bra snurrig med mycket om sig och kring sig. Imorgon kommer ju trots allt åxo bli fulspäckad för då ska vi nämligen fira STEFFIE och hennes vän Jenny som fyllt 25! år. Grattis! =)
Tove, Modde, Robin, Kim och Angelica ska hänga på till stället de har hyrt för festandet.
För min del blir det en lugn och tidig kväll men det ska bli roligt att träffa dom alla. Jag jobbar ju trots allt på söndag.

Puss och Kram

Myskväll!

Har longerat och tömkört Bique. Det gick bra men jag är aningen trött och hostar lite mer igen...

Väl hemma åt vi medan sandhamn rullar (gör det fortfarande) på Tv, där jag pekade ut en kompis till pappa. Världen är liten och andra sidan är jag inte förvånad över att se honom och hans båt där :) Nu vill jag ha lite båtsommar!!!!

Nä nu blir det mysis och sovis med Älsk, som dessutom saknade en bild på honom här på bloggen, självklart lägger jag upp en på oss, nyvakna! <3



Bildbevis Like I promised.

Solskenstur.
Sötaste barnen!
 Hur sitter du Fanny? *gnägg*
Min älskade gris.
Kusinvitamins mamma, ungefär! (:
Och en puss! <3
 Det är INTE rätt sätt--
lycklig hojägareäven om det inte syns!

Gladis!

Har haft en heldag på jobbet tillsammans med lite snörvlande, helt frisk är jag nog inte riktigt men det gick bra ändå! Efter jobbet blev det till att cabba ner, solen sken!

Har plockat lite här hemma och nu satt mig ner med musik i öronen vilket har gjort mig på riktigt bra humör. Trots hemmastämningen och frånvarandet utav sambon. Kim har mekat med bilen och sa precis att han kände sig bättre i knät vilket själklart resulterar i ett beök till BMX-banan innan han rör sig söderut.

Jag nöjer mig med lugnt hemmachill och eventuellt en fika med Fredriks (kollega) flickvän, Malin. Hon verkar vara en urgullig tjej och är jättevälkommen!

Helgen har varit en väldans massa varvande mellan vila och små utflykter. Bland annat till stallet och gudson, tvillingsyster med familj. Nästa helg är det Steffie och Jennys 25årsfest som står på schemat, tillsammans med jobb och eventuellt ltie fix med hästtrailern. Nu är det bara besiktningen kvar sedan kan den köras sista helgen i maj, förhoppningsvis! Håll tummarna för att vi får tag i en besiktningstid!

Jag har dessutom snöat in på en del låtar, såsom "jag ska slåss i dina kvarter", "Alla vägar har sitt pris" och "starkare". Med Lasse Lindh, Winnerbäck och Sara Löfgren. Lyssna på de låtarna om ni har en minut över!

Lägger alldeles strax upp ett par bilder ifrån min X10 åxo, så håll utkik! ;D

Sjukt sjuk.

Sitter här i soffan och nyser, snörvlar och hostar. Suck, det var inte allt för länge sedan jag var sjuk, dåligt immunförsvar? Kan hända att det beror på min förmåga att "bara" vara hemma den dag då jag känner mig som sämst, sedan är jag tillbaka på jobbet igen. Men nu jeaflar, två hemmadagar hittills, med circus 75% sovtid utav båda dygnen...

Igår sov jag kanske 12 timmar på natten och fem timmar på dagen, samma idag... Efter min powernap idag var jag tvungen att hasa mig ur sängen för at köpa alvedon, behöver jag nämna huvudvärk och feber?
Efteråt var jag helt slut och bäddade ner mig framför luftslottet som sprängdes.

I förrgår grattade vi Ankan genom att Kim hämtade henne i MustangCab och körde hit henne för middag. Blev en lugn och tidig kväll men jag vaknade i alla fall med Kims dumma förkylning. Skönt är att han har piggat på sig och är på Nype ikväll, nackdelen är att jag längtar efter honom.

Nog för att båda har varit dåliga, men det har ändå varit mysigt att spendera mycket tid i soffan och med varandra på 25 kvm.
Mamma skickade iväg Fanny igår som lånar Tinky på tredagarsläger, eftersom jag låg nerbäddad. Gulliga mamma. Hoppas Fanny och Tinky har det bra nu!
Själv blir det nog en dag till sängliggandes för min del och söndagen blir det ev Toveträff och lite packning i stallet. Vi flyttar ju om två veckor! Har inte packat någonting... Hmm...

N8 N8.

Ny hoj och liknande.

Blev som sagt en tripp till Jönköping/Gbg igår, på circus 80mil ToR, och det hade ju varit bra, om allting rullat på som planerat. Åkte från jobbet halv sex, var nere till nio-tiden. Provkörde hojen, köpte hojen. Sedan gick det mesta som kan gå fel, fel. Vi kom en circa fem mil innan bilen gick sönder och så fortsatte det. Envisa och med hemlängtan klev jag in genom yttedörren fem imorse.

Aja, det blev en väldans fin hoj! Hoppas nu att det var värt allt trubbel omkring....

 Min fina nya pärla. Tzutten heter han.

Tung dag med solsken.


Hade en urmysig dag igår med Kim, lite kvalitetstid var nödvändigt! Jag gjorde middag och efteråt åkte vi till Maxi på villkoret- Om jag fick ett glittrigt nagelack, sagt och gjort! Kim var godissugen och jag fick mitt lack. Sötaste.
Det blev Cougar Town tills vi båda halvsov i soffan.
Imorse kom Mamma och Anne hit innan vi åkte mot nacka tingsrätt där det blev en tung heldag. Tur att jag har gulliga jobbarkompisar som kan ställa upp när det behövs, tack!
Kom precis hem och nu kliver Kimmen in igenom dörren. Myskväll här!
Nighty night.

Valborgshelgen.

Up to date, här igen. Det blev en lugn middag i fredags, jag har varit febrif och hängig men först igår eftermiddag piggnade jag till.
I Lördags var jag först en vända på Mc-Live med Dennis och Modde, i samma veva som jag hade Nira. Det blev ingen lång runda på Mc Live med andra ord, dock var det ett himmelsrike för provkörare, resterande var det ganska ont om tyvärr.
sju vurpor/omkulläggningar, varav fyra på Suzuki´s hojar, om jag inte har fått fel information. Ingen Yamma :D
Seneftermiddagen i lördags övverraskade jag Kimmen som tränade knattar på Bmxbanan i Älvsjö, med drickyogurt, risi-frutti och Loka. Frös där en stund i samband med att jag tränade Nira och tog sedan en prommis innan jag slutligen hämtade upp Kim hos sina föräldrar. Det blev myskväll men jag var fortfarande hängig och somnade på soffan direkt när vi kom hem. Sedan vid elvatiden när det var dags för Kim att lägga sig, hade jag redan sovit fem(!) timmar. Jag sov hela natten tillsammans med honom åxo.
Igår var jag hemma för att vila upp mig, men insåg snabbt att jag kände mig piggare eftersom jag städade hela(25!kvm) damsög, dammade och tvättade säkert åtta tvättmaskiner+torktumlare och hängning.
Framåt kvällen hade jag bokat in att kika på en hoj i Nacka, men på vägen dit ringde hon och bokade av. Hojen var såld =(. Det blev till att haka på och byta bil + en snabbkopp kaffe.
Dock skickade jag precis ett bud på en fz-6 -08 till en bekant som har hojen på vår verkstad för tillfället. Hoppas han accepterar! (:
Idag blir det jobb, ridning och posta körkortstillståndet. Imorgon blir det troligen rättegång, om jag får ledigt ifrån jobbet med sådan kort varsel. *håll tummarna* Pussohej!

RSS 2.0